AMPA Joan Bardina
Centre concertat per la Generalitat de Catalunya

Si t’agradaria participar en la preparació / realització d’esdeveniments organitzatsper l’AMPA, uneix-te al grup de WhatsApp https://chat.whatsapp.com/0dycTqLlbwB04CdKq67VgP on anirem informant de les activitats que és realitzaran i de les persones que necessitarem per fer-ho possible. T’hi esperem!

 

Bon estiu. Ens veiem el curs vinent

finger family travels at the beach as concept

Bon estiu. Ens veiem el curs vinent

Valoració curs 2016-17 des de l’AMPA

Un cop finalitzat el curs donem una ullada enrere per valorar-lo… es van plantejar moltes idees; algunes van tirar endavant i altres en van quedar en el camí, unes van sortir bé i d’altres no tant bé. Però cal remarcar que tot s’ha fet amb il·lusió, pensant en què seria millor per als nostres petits.

A part de les festes en les que habitualment ha col·laborat sempre l’AMPA (carnestoltes, castanyada, festa de benvinguda a P3, festes de graduació, nadal, pasqua, jocs florals i berenar últim dia de curs) aquest curs s’ha treballat en les següents iniciatives:

 • Tallers de contacontes
 • Participació en la cavalcada dels reis mags de l’ajuntament de Sant Boi
 • Participació en el carnaval de l’ajuntament de Sant Boi
 • Pujada a Sant Ramon solidària amb la Marató de TV3
 • Tallers de pintacares (halloween, envelliment)
 • Tallers de manualitats (scrapbooking, titelles)
 • Concurs de fotografia per al cicle superior de primària
 • El nostre estimat projecte de Polseres Candela
 • Festa familiar cloenda curs amb noves activitats ben engrescadores
 • Escola de famílies (xerrades dirigides a les famílies sobre temes varis)

Totes aquestes iniciatives s’han dut a terme no sols gràcies a la JUNTA, sinó a la col·laboració de molts pares, professors i personal de l’escola, per això volem donar-vos les gràcies a tots per fer-ho possible!

 

Moltes gràcies, AMPA Joan Bardina

Bones vacances a tots! Tornem amb les piles carregades el pròxim curs!    

Roba Escolar

Benvolgudes famílies,

Novament oferim el servei de compra de roba d’esport i bata abans de començar el curs. Es podrà fer de les següents maneres:

abans del 31 d’agost (la web es desactivarà entre el 1 de Setembre  i el 9 de Setembre).  Per fer el pagament cal realitzar l’ingrés, de l’import de la compra, a CatalunyaCaixa (GrupBBVA), numero compte que rebreu por correu electronic

Com a concepte indicar el NOM DEL NEN/NENA I CURS. Cal enviar el justificant de l’ingrés per Mail al correu ampa@joanbardina.org

La roba s’haurà de passar a recollir pel local de l’AMPA els dies 4-5-6-7 de setembre de 17:30 a 18:30 hores. En cas de no recollir-la, es donarà el primer dia de classe al nen/nena.

NO ES RESERVA ROBA,TOTA COMANDA SENSE PAGAR NO ES PREPARA.

 • Comprar-la al local de l’AMPA els dies 4-5-6-7 de setembre de 17:30 a 18:30 hores. El pagament només es pot fer en efectiu (no s’accepten targetes de crèdit).

Qualsevol dubte podeu escriure a ampa@joanbardina.org

L’HORARI DEL LOCAL DE L’AMPA (compra roba escolar), UNA VEGADA COMENÇAT EL CURS, ES DE DIVENDRES DE 16:30h A 17:30h. PRIMER DIA D’OBERTURA: 15 DE SETEMBRE.