Xerrada “SENSIBILITZACIÓ”

Des de l’AMPA us volem convidar a la propera xerrada de L’ESCOLA DE FAMILIES JOAN BARDINA, d’aquest curs que tindrà lloc el proper dimecres 25 de abril de 2018  a les 17:15h amb una durada aproximada de 1hora, en aquesta ocasió serà una xerrada de “SENSIBILITZACIÓ”, amb la que es vol apropar les malalties minoritàries i la discapacitat, en concret la visual, mitjançant l’esport als nens/nenes i a les famílies. Tot això de la mà de l’Associació sense ànim de lucre “Muévete por los que no pueden”.

Us recordem que tothom esta convidat (pares, mares, avis, avies, tiets, tietes….), es per això que us convidem a participar-hi.

Per assistir-hi cal inscriure’s en el següent formulari, abans del 23/4/2018 (Places limitades):

https://goo.gl/forms/0NjENqzYLZ24pGQ83

Salutacions,
AMPA Joan Bardina

PASCUA-MONA

El passat Divendres 23 les mamis de l’AMPA, van anar a una súper granja i ens van portar dos súper conills de Pasqua.

Aquests bonics conills ens van portar tot el necessari per fer unes boníssimes mones, pa de pessic, Nutella, lacasitos i conills de xocolata.

Van passar el matí pel col·legi passejant per totes les classes.

A la tarda van perdre els ous de pasqua i van sortir a buscar-los al pati amb els més petits del col·legi

Es va formar una súper festa i van ballar tots junts fins a acabar esgotats.

Els conills van marxar contents i ens van donar les gràcies per tenir uns nens tan bons i sobretot afectuosos.

 

FINS A L’ANY VINENT………………..

Xerrada MON REAL I MON VIRTUAL

Des de l’AMPA us volem convidar a la propera xerrada de L’ESCOLA DE FAMILIES JOAN BARDINA, d’aquest curs que tindrà lloc el proper dimecres 21 de març de 2018  a les 17:15h amb una durada de 1hora, en aquesta ocasió serà una xerrada del “MON REAL I MON VIRTUAL”, on es parlarà de com la tecnologia e Internet han canviat moltes coses en molt pocs anys; la manera de comunicar-nos, de llegir, parlar i escriure, la manera d’aprendre i de jugar.

El món virtual interactua amb el cervell i, sovint aplicacions, xarxes socials i jocs s’aprofiten de com funciona el nostre cervell per crear una veritable addició on els infants i adolescents són més vulnerables, tot això de la mà d’Albert Figueres, metge i professor a la Universitat Autònoma de Barcelona, escriptor i col·laborador de La Vanguardia i de Catalunya Radio.

Us recordem que tothom esta convidat (pares, mares, avis, avies, tiets, tietes….), es per això que us convidem a participar-hi.

Per assistir-hi cal inscriure’s en el següent formulari, abans del 19/3/2018 (Places limitades): https://goo.gl/forms/ER0XRCgSyaDprXzz2

Salutacions,
AMPA Joan Bardina