Roba escolar 18/19

Benvolgudes famílies,

Novament oferim el servei de compra de roba d’esport i bata abans de començar el curs. Es podrà fer de la següent manera:

Comprar-la al local de l’AMPA els dies  4-5-6 de setembre de 18:30 a 19:30 hores. El pagament només es pot fer en efectiu (no s’accepten targetes de crèdit).

PER MOTIUS TÈCNICS EL SERVEI DE VENDA DE ROBA PER INTERNET NO ESTÀ ACTIU.

PORTAR BOSSES QUE NO DONEM

 

 

L’HORARI DEL LOCAL DE L’AMPA (compra roba escolar), UNA VEGADA COMENÇAT EL CURS, ES DE DIVENDRES DE 16:30h A 17:30h. PRIMER DIA D’OBERTURA: 14 DE SETEMBRE.

Aprofitem per a informar que el proper dilluns dia 16/07/18 es passarà el cobrament de la quota de l’AMPA del curs 2018-2019, seran 20 € per família.

Cordialment

AMPA Joan Bardina

Risoterapia

Benvingudes Famílies:

El dia 28/05 varem fer l’ultima sessió del curs de l’Escola de Famílies.

Vam regalar-nos una 

Vam parlar sobre la zona de confort i com creure en nosaltres.

Vam ballar una mica, vam omplir globus amb les nostres angoixes i els vam petar fent una guerra d’espartanes, de manera que no va quedar cap angoixa viva.

Per acabar vam riure amb totes les vocals deixant anar les nostres vergonyes.

Va ser una estoneta molt divertida i sobre tot vam desconnectar de les rutines del dia a dia.

Des de l’ampa us volem donar les gracies per assistir i us esperem el curs vinent amb més xerrades i tallers.

 Aquí us deixem uns vídeos i fotos resum del taller.

 

 

 

Escola de families-Risoteràpia

Benvolguda família,

Des de l’AMPA us volem convidar al darrer taller de L’ESCOLA DE FAMÍLIES JOAN BARDINA d’aquest curs, que tindrà lloc el proper dilluns 28 de maig de 2018  a les 17:30h amb una durada aproximada de 1:30hores, en aquesta ocasió farem un taller de “RISOTERÀPIA”, la risoteràpia es una tècnica psicoterapèutica que ens ajuda a aconseguir beneficis mentals i emocionals, riure es una mecanisme de defensa i una manera d’alliberar l’estrès en situacions de tensió…es per això que em considerat que aquest taller es l’ideal per acomiadar aquest curs 2017-2018.

Per assistir-hi cal inscriure’s en el següent formulari, abans del 24/5/2018, en aquesta ocasió el taller esta limitat a 20 persones (no poden venir nens) i s’ompliran per rigorós ordre d’inscripció.

https://goo.gl/forms/QbgfcOKSh6gFq2k93

Els participants han de portar el següent material; roba còmoda, sabatilles d’esport o calçat amb cordons, esterilla o tovallola i una ampolla petita d’aigua.

Salutacions,

AMPA Joan Bardina