Carnestoltes-Carnaboi

Un any més va arribar el Carnestoltes al nostre col·legi. Volem agrair la vostra col·laboració, treball i esforç perquè tot va sortir fantàstic. Tant els nens com la resta de familiars gaudim moltíssim. Volem agrair:
-Als alumnes de l’ESO l’ajuda que li van proporcionar a Edu tant per dissenyar, fabricar i portar al Rei Carnastoltes com també passejar la nostra pancarta
-A les mamàs que van venir moltes tardes a ajudar-nos a preparar tot el material de les disfresses del col·legi.
Va ser la rua més bonica de tot Sant Boi, estem segures!!
Per rematar, la participació en el Carnaboi va ser espectacular. Comencem els agraïments:
-A l’equip de seguretat format per Miguel, Gustavo, Montse i José Luis.
-A l’equip de logística que ho formaven Fernando, Pau, Alfons i Isidro.
-Al chofer Francisco.
-A les unicorns de l’ESO per venir i fer la tarda molt més divertida.
-Al DJ David
-I sobretot als 250 participants per formar part d’aquesta gran família.
Us esperem l’any que ve. Que segueixi la festa!

II XERRADA ESCOLA FAMILIES BARDINA

El passat 30 de gener van poder gaudir d’una segona xerrada dedicada a la educació emocional de la mà de la Silvia Pérez. Continuant amb el tema de les emocions, a aqueta xerrada ens va introduir en com potenciar les emocions positives front les negatives d’una manera molt amena donant idees i recursos pràctics per poder fer servir a casa amb els nostres fills i filles, destacant la importància de l’autoestima.

Si voleu contactar amb la Silvia Perez, ho podeu fer a la seva adreça electrònica: [email protected]

 

Jornades Pedagògiques sobre DISCAPACITAD

Desde l’AMPA volem donar les gràcies a tota la comunitat educativa del Col.legi Joan Bardina, especialment a la Comissió de Convivència i Valors, per aquestes Jornades Pedagògiques sobre DISCAPACITAD “La diversitat funcional a l’escola”,  ha estat molt interessant i ens ha ajudat a tots a poder conéixer més a fons la diversitat de persones amb les que cada cop més els nostres fills i filles conviuen a les classes i adaptar-nos al màxim a la integració de tot tipus de persones amb diferents condicions.

Us donem també les gràcies per fer partícips als nens i nenes amb les Jornades pràctiques de diversitat funcional amb ajuda de les Associacions Aramis, Fundació Talita y Fundació ONCE, per generar sensibilització desde ben petits. Tots els nens i nenes van venir molt entusiasmats amb aquestes activitats i tallers.

Desde l’AMPA agraïm també a l’Escola que cada cop més es vagin eliminant les barreres arquitectóniques per tal de contribuir a la integració en la mesura de lo possible a les nostres instalacions.

Cordialment,

AMPA JOAN BARDINA