AMPA Festa -cloenda Fi de Curs 2017-2018

 

Benvolgudes famílies,

L’AMPA us convida a l’ AMPA FESTA, amb un munt d’activitats, com a cloenda del curs. Us hi esperem a tots/es el pròxim dissabte 16 de Juny a les 10:00 h a la nostra Escola.

Aquest any com a novetat el preu de l’entrada serà de 2 Euros/persona (excepte nens menors d’1 any), per tal de recaptar fons pel nou projecte “Bardina sense barreres”. Amb el fons recaptat us anirem informant  on s’inverteix aquests diners. A poc a poc entre tots farem una gran escola adaptada per a tothom!!

 

PROGRAMA

 

10:00: Benvinguda

10:30 – 13:30: Jocs d’inflables amb i sense aigua, Futbolí, Taula d’aire, Làser Tag (els adults també podran pujar a alguns inflables).

11:30 – 12:00: Màster Class de Zumba amb Rosa G.

13:00 – 14:30: Comiat amb festa de l’escuma i Festa Holly entremig… també per adults! (cal portar banyador, xancles, ulleres de piscina i tovallola).

* Tots els inflables tenen assegurança i monitor.

 

IMPORTANT:

*Per apuntar-vos ompliu el següent formulari:

https://goo.gl/forms/87BFCV4QMf6RHtXf2  abans del 25/05 (1 inscripció per família).

* Les entrades a la festa s’hauran de passar a recollir per l’AMPA i abonar el corresponent import de 2 Euros per persona, els següents dies: 05, 06 i 07 de Juny (de 16:30 h a 17:30 h). Preguem portar els diners el més exacte possible 😉

 

 

Un cop inscrits a la Festa, llegir aquesta informació important:

  • Els nens han d’anar acompanyats d’un adult en tot moment. Assegureu-vos que algú vigilarà el vostre fill/a si participeu en alguna activitat o pugeu a un inflable.
  • Cadascú s’ha d’emportar el seu esmorzar. Us informen que hi haurà servei de “Bar” on es podrà comprar begudes fresques, bosses de snacks i polins tipus flash.
  • La festa es desenvoluparà als diferents patis. Preguem a tots no accedir a l’edifici de l’escola.
  • El “Bar” (Finestres del menjador) serà el centre d’informació: durant la festa hi haurà personal de l’AMPA identificat pels patis que us ajudaran en qualsevol dubte o problema. Si no localitzeu a ningú a prop vostre, us podeu dirigir al “bar” on segur hi trobareu algú.
  • Per un bon funcionament de la Festa peguem a tots, tant adults com nens, seguiu les normes i consells dels monitors que estaran ubicats als inflables i activitats.

Quan recolliu les entrades de la festa (del 05 al 07 de juny), heu de portar el resguard adjunt complimentat amb les vostres dades i dels nens/nenes dels que us feu càrrec:

 

Jo (nom i cognoms) ______________________________________________________

(pare / mare / acompanyant) amb DNI _______________________________________

em faig responsable de la supervisió i vigilància dels menors (màx. 3 menors):

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________durant la festa de cloenda de fi de curs el 16 de Junt de 2018 a l’Escola Joan Bardina.

 

 

Data i signatura

Risoterapia

Benvingudes Famílies:

El dia 28/05 varem fer l’ultima sessió del curs de l’Escola de Famílies.

Vam regalar-nos una 

Vam parlar sobre la zona de confort i com creure en nosaltres.

Vam ballar una mica, vam omplir globus amb les nostres angoixes i els vam petar fent una guerra d’espartanes, de manera que no va quedar cap angoixa viva.

Per acabar vam riure amb totes les vocals deixant anar les nostres vergonyes.

Va ser una estoneta molt divertida i sobre tot vam desconnectar de les rutines del dia a dia.

Des de l’ampa us volem donar les gracies per assistir i us esperem el curs vinent amb més xerrades i tallers.

 Aquí us deixem uns vídeos i fotos resum del taller.

 

 

 

Escola de families-Risoteràpia

Benvolguda família,

Des de l’AMPA us volem convidar al darrer taller de L’ESCOLA DE FAMÍLIES JOAN BARDINA d’aquest curs, que tindrà lloc el proper dilluns 28 de maig de 2018  a les 17:30h amb una durada aproximada de 1:30hores, en aquesta ocasió farem un taller de “RISOTERÀPIA”, la risoteràpia es una tècnica psicoterapèutica que ens ajuda a aconseguir beneficis mentals i emocionals, riure es una mecanisme de defensa i una manera d’alliberar l’estrès en situacions de tensió…es per això que em considerat que aquest taller es l’ideal per acomiadar aquest curs 2017-2018.

Per assistir-hi cal inscriure’s en el següent formulari, abans del 24/5/2018, en aquesta ocasió el taller esta limitat a 20 persones (no poden venir nens) i s’ompliran per rigorós ordre d’inscripció.

https://goo.gl/forms/QbgfcOKSh6gFq2k93

Els participants han de portar el següent material; roba còmoda, sabatilles d’esport o calçat amb cordons, esterilla o tovallola i una ampolla petita d’aigua.

Salutacions,

AMPA Joan Bardina