AMPA Festa -cloenda Fi de Curs 2017-2018

 

Benvolgudes famílies,

L’AMPA us convida a l’ AMPA FESTA, amb un munt d’activitats, com a cloenda del curs. Us hi esperem a tots/es el pròxim dissabte 16 de Juny a les 10:00 h a la nostra Escola.

Aquest any com a novetat el preu de l’entrada serà de 2 Euros/persona (excepte nens menors d’1 any), per tal de recaptar fons pel nou projecte “Bardina sense barreres”. Amb el fons recaptat us anirem informant  on s’inverteix aquests diners. A poc a poc entre tots farem una gran escola adaptada per a tothom!!

 

PROGRAMA

 

10:00: Benvinguda

10:30 – 13:30: Jocs d’inflables amb i sense aigua, Futbolí, Taula d’aire, Làser Tag (els adults també podran pujar a alguns inflables).

11:30 – 12:00: Màster Class de Zumba amb Rosa G.

13:00 – 14:30: Comiat amb festa de l’escuma i Festa Holly entremig… també per adults! (cal portar banyador, xancles, ulleres de piscina i tovallola).

* Tots els inflables tenen assegurança i monitor.

 

IMPORTANT:

*Per apuntar-vos ompliu el següent formulari:

https://goo.gl/forms/87BFCV4QMf6RHtXf2  abans del 25/05 (1 inscripció per família).

* Les entrades a la festa s’hauran de passar a recollir per l’AMPA i abonar el corresponent import de 2 Euros per persona, els següents dies: 05, 06 i 07 de Juny (de 16:30 h a 17:30 h). Preguem portar els diners el més exacte possible 😉

 

 

Un cop inscrits a la Festa, llegir aquesta informació important:

  • Els nens han d’anar acompanyats d’un adult en tot moment. Assegureu-vos que algú vigilarà el vostre fill/a si participeu en alguna activitat o pugeu a un inflable.
  • Cadascú s’ha d’emportar el seu esmorzar. Us informen que hi haurà servei de “Bar” on es podrà comprar begudes fresques, bosses de snacks i polins tipus flash.
  • La festa es desenvoluparà als diferents patis. Preguem a tots no accedir a l’edifici de l’escola.
  • El “Bar” (Finestres del menjador) serà el centre d’informació: durant la festa hi haurà personal de l’AMPA identificat pels patis que us ajudaran en qualsevol dubte o problema. Si no localitzeu a ningú a prop vostre, us podeu dirigir al “bar” on segur hi trobareu algú.
  • Per un bon funcionament de la Festa peguem a tots, tant adults com nens, seguiu les normes i consells dels monitors que estaran ubicats als inflables i activitats.

Quan recolliu les entrades de la festa (del 05 al 07 de juny), heu de portar el resguard adjunt complimentat amb les vostres dades i dels nens/nenes dels que us feu càrrec:

 

Jo (nom i cognoms) ______________________________________________________

(pare / mare / acompanyant) amb DNI _______________________________________

em faig responsable de la supervisió i vigilància dels menors (màx. 3 menors):

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________durant la festa de cloenda de fi de curs el 16 de Junt de 2018 a l’Escola Joan Bardina.

 

 

Data i signatura