CIRCULAR D’INFORMACIÓ 3

La Junta del Ampa la formem uns pocs pares que al igual que la resta de pares, paguem la cuota del Ampa cada any. De entre d’altres feines, ens encarreguem d’organitzar, preparar, posar en marxa y recollir totes les festes tradicionals del curs escolar, com la Benvinguda de P3, la Castanyada, les Nadales, Carnaval… així com l’atenció a la botiga del Ampa. Tot això ho fem voluntariament sense rebre cap compensació.
A la Junta de l’Ampa han hagut baixes, degut a pares amb fills que han finalitzat l’escola i estem curts de personal, apart de que als darrers anys hi erem només 6 persones encarregant-nos de tota la feina. Tots els infants de l’escola gaudeixen d’aquestes festes, però quan hem de preparar una festa, com ara la Castanyada, que es la festa més propera que tenim, només som 3 pares partint les castanyes per a tota l’escola.
Tots a la Junta treballem i tenim fills, i tenim poc temps lliure, encara i així fem el que podem per portar endavant la feina pertanyent a la Junta. Es per això que ens veiem desbordats, i necessitem pares que ens ajudin.
Tota l’ajuda será benvinguda, però sobretot ens falta gent per formar part de la Junta.
Moltes gràcies, i recordeu que l’ajuda se la esteu oferint als vostres fills.