Convocatòria per l’Assemblea General Ordinària

Des de l’AMPA us donem la benvinguda al curs escolar 2016/2017.
Com cada any hem preparat una reunió per repassar, amb tots els pares i mares que vulguin assistir, el que s’ha fet durant el curs passat, així com la explicació dels ingressos i despeses de l’AMPA.
Però, aquest any, també tractarem un punt molt especial per a nosaltres… un nou projecte en el que ens agradaria participar, però abans de tirar-ho tot endavant, necessitem les vostres opinions i saber quin volum de participació hi hauria. Aquesta nova activitat és la CAVALCADA dels REIS MAGS de Sant Boi de Llobregat.
Si us faria il·lusió participar en la cavalcada, i disposeu de temps per preparar la carrossa i disfressa, us esperem a la reunió, on farem llista de participants i us detallarem la informació que tenim fins ara. Esperem poder tirar endavant aquest nou projecte entre tots!

Convocatòria per l’Assemblea General Ordinària

Tal com estableixen els estatuts, es convoca a tots els membres de l’Associació de Mares i Pares d’alumnes del Col·legi Joan Bardina, a l’Assemblea General Ordinària de la mateixa.
A celebrar al centre escolar (c/ Marià Fortuny nº 16-18) el pròxim dia
28 de setembre del 2016 a les 17:30 hores, en primera convocatòria, i a les 18:00 hores, en segona convocatòria en l’aula magna del centre.

L’ordre del dia proposat es el següent:
1) Explicació del que s’ha fet al curs 2015/2016.
2) Explicació a càrrec del tresorer, dels comptes del exercici 2015/2016.
3) Pressupost d’ingressos i despeses per al exercici 2016/2017.
4) Explicació de la possible participació, de l’AMPA Joan Bardina, a la cavalcada de reis mags.
5) Precs i preguntes.