Escola famílies: Tastet d’educació emocional

Des de l’AMPA us volem convidar novament aquest curs 2017-2018 a la primera xerrada de L’ESCOLA DE FAMÍLIES JOAN BARDINA, aquesta iniciativa va sorgir l’any passat des de l’AMPA amb el recolzament del col·legi, vol ser un espai de trobada, on puguem oferir estratègies, recursos i solucions per educar als nostres infants. On tractarem temes d’interès i tothom estarà convidat (pares, mares, avis, avies, tiets, tietes …..) a les xerrades i tallers que anem organitzant. Es un projecte obert a totes les famílies i si algú esta interessat en col·laborar es pot adreçar a l’AMPA en qualsevol moment via e-mail, o els divendres de 16:30h a 17:30h.

Aquest primer taller tindrà lloc el proper dilluns 30 d’octubre a les 17:15h amb una durada de 1 hora aproximadament, el tema serà “TASTET D’EDUCACIÓ EMOCIONAL” l’objectiu es el fer una introducció al concepte d’intel·ligència emocional, coneixerem quines són les 5 competències emocionals, els seus beneficis i algunes de les eines i recursos que ens permeten desenvolupar-les, la portarà a terme Sílvia Pérez, formadora d’Educació Emocional.

Us esperem a tots!!!

Per assistir-hi cal inscriure’s en el següent formulari abans del 27d’octubre (places limitades):

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSda8fHVjeWYgWhDPyQQO01u4kLNK4eTmxsivLM8ej39MwYUfQ/viewform?usp=pp_url&entry.626039346&entry.753485005