Xerrada MON REAL I MON VIRTUAL

Des de l’AMPA us volem convidar a la propera xerrada de L’ESCOLA DE FAMILIES JOAN BARDINA, d’aquest curs que tindrà lloc el proper dimecres 21 de març de 2018  a les 17:15h amb una durada de 1hora, en aquesta ocasió serà una xerrada del “MON REAL I MON VIRTUAL”, on es parlarà de com la tecnologia e Internet han canviat moltes coses en molt pocs anys; la manera de comunicar-nos, de llegir, parlar i escriure, la manera d’aprendre i de jugar.

El món virtual interactua amb el cervell i, sovint aplicacions, xarxes socials i jocs s’aprofiten de com funciona el nostre cervell per crear una veritable addició on els infants i adolescents són més vulnerables, tot això de la mà d’Albert Figueres, metge i professor a la Universitat Autònoma de Barcelona, escriptor i col·laborador de La Vanguardia i de Catalunya Radio.

Us recordem que tothom esta convidat (pares, mares, avis, avies, tiets, tietes….), es per això que us convidem a participar-hi.

Per assistir-hi cal inscriure’s en el següent formulari, abans del 19/3/2018 (Places limitades): https://goo.gl/forms/ER0XRCgSyaDprXzz2

Salutacions,
AMPA Joan Bardina