Xerrada sobre alimentació infantil

Benvolgudes famílies,

A l’escola Joan Bardina, comencem una nova iniciativa pensada especialment per vosaltres: L’ESCOLA DE PARES. Aquesta escola vol ser un espai de trobada, on oferir estratègies, recursos i solucions per a educar als nostres infants. Tractarem temes d’interès i tothom estarà convidat (pares, mares, avis, àvies, tiets, tietes, etc.) a les xerrades i tallers que anirem organitzant

Aquesta iniciativa sorgeix des de l’AMPA, amb el recolzament del l’escola, donat l’augment de la participació de les famílies en el procés educatiu del nostre centre. És per això que us convidem a tots a participar en aquesta escola de pares; totes les propostes i l’ajuda serà benvinguda! Per qualsevol dubte o suggeriment us podeu adreçar a l’AMPA en qualsevol moment via mail, o els divendres de 16:30h a 17:30h.

La primera xerrada serà sobre alimentació infantil el pròxim dimecres 15/03 a les 17:15h (durada aproximada 2 hores) a l’aula de 3rA d’ESO. Adjuntem document on es detallen els temes que tractarem.

Us esperem a L’ESCOLA DE PARES JOAN BARDINA!!!!

IMPORTANT:
–        Per participar cal formar part de l’associació de l’AMPA, cosa que obliga a estar al corrent dels pagaments de la quota.
–        Per participar cal donar-se d’alta a través del següent formulari: https://goo.gl/forms/Hezg9zHbz4GzyuAg2 (No us ho penseu gaire, les places són limitades! Data màxima d’inscripció 14/03)
(si tens problemes per accedir-hi, vine el divendres de 16:30 a 17:30 a l’AMPA i t’ajudem a inscriure’t).

Salutacions,
AMPA Joan Bardina

One thought on “Xerrada sobre alimentació infantil

  1. Espero que os haya gustado esta iniciativa y sobre todo esta pequeña charla.
    Ha sido muy interesante.

    1. Me ha encantado la charla, ha sido muy interesante. Gracias a las organizadoras y sobretodo a Leonor Miralles ( dietista-nutricionista) que, sin ánimo de lucro, no sólo ha venido a educar a los padres, si no también a nuestros peques para llevar una alimentación sana y equilibrada.

Els comentaris estan tancats.