Col·legi Joan Bardina
Centre concertat per la Generalitat de Catalunya

Llistes de distribució

Ens comuniquem sense paper

 

Accés al formulari per notificar altes o canvis en el correu electrònic.

 

Abans de comunicar una incidència amb el correu del nostre centre, convé que comproveu les carpetes de correu no desitjat (el correu brossa o spam).

Per evitar que els nostres correus arribin al correu no desitjat, o que el vostre servidor de correu els rebutgi, aconsellem posar la nostra adreça de correu electrònic al vostre directori de contactes i a la llista blanca del vostre programa de correu. Per més informació podeu consultar el document d’instruccions.

Si utilitzeu un correu d’empresa tingueu en compte que els filtres de contingut dels servidors de correu corporatius poden rebutjar els missatges de les llistes de distribució. Si per aquest motiu no podeu rebre el nostre correu, es aconsellable que us poseu en contacte amb el departament informàtic de la vostra empresa perquè us brindi assistència.

Tingueu present l’avís legal. El podeu llegir al final d’aquesta pàgina.

Instruccions per configurar la recepció dels nostres correus:

Avís legal

En compliment  de la Llei  de Protecció de dades, informem que els correus de les llistes de distribució formen part d’un fitxer propietat de la Fundació Privada Joan Bardina destinat exclusivament a accions de comunicació, amb el compromís de no tractar ni entregar a tercers les dades personals dels usuaris d’aquest servei.Podeu exercir els vostres drets d’informació, oposició, accés, rectificació i cancel·lació de les dades a través del formulari web, sent conscient que si us doneu de baixa no podreu rebre informació de la nostra entitat.