Col·legi Joan Bardina
Centre concertat per la Generalitat de Catalunya

Escola d’idiomes

pipeL’Escola d’idiomes Joan Bardina – Activa és una escola de llengües establerta a les instal·lacions del Centre Educatiu Joan Bardina i està oberta a alumnes de totes les edats, així com a veïns o amics de l’escola.

L’Escola d’Idiomes Fundació Joan Bardina – Activa és un projecte d’ensenyament de llengües estrangeres en horari extraescolar dirigit a alumnes del centre des d’educació infantil fins a secundària.

S’ofereix anglès, per als alumnes des de P3 fins a 4t d’ESO i també per a adults. I francès per 5è i 6è de primària i ESO.

Els i les alumnes que participin a l’Escola d’Idiomes Fundació Joan Bardina – Activa tindran la possibilitat de certificar els seus progressos a través d’exàmens oficials de Cambridge English i DELF/DALF.

Característiques:

  • Grups reduïts i homogenis mitjançant unes proves de nivell inicials estandarditzades
  • Seguiment personalitzat
  • Enfocament pedagògic eminentment comunicatiu orientat a l’acció
  • Informació a les famílies: tutories i informes pedagògics trimestrals
  • Professorat bilingüe
  • Lector natiu (llengua + cultura)
  • Calendari d’esdeveniments especials / programa complementari
  • Validació de coneixements = exàmens internacionalment reconeguts
  • Materials específics per a cada nivell

anglesA educació infantil: es treballa la naturalització de la llengua anglesa com a mitjà de comunicació habitual, mitjançant una metodologia lúdica i dinàmica.

A primària: els alumnes de 1r i 2n de primària treballaran amb LEGO learn to learn i lectures adaptades al seu nivell d’aprenentatge per seguir desenvolupant les competències comunicatives en llengua anglesa.

A partir de 3r de primària i ESO: es promou la independència en l’ús de la llengua. Amb la possibilitat de presentar-se als exàmens oficials de Cambridge English.

cambridge

Els alumnes de Secundària portaran a terme una prova de nivell una setmana abans de l’inici de l’activitat.

Adults: Practicarem l’anglès parlant de tot tipus de temes d’actualitat! Fes la prova de nivell a www.activa.org amb Cambridge ESOL.

francesA partir de 5è de primària, s’ofereix als alumnes la possibilitat d’iniciarse, ampliar i/o reforçar els coneixements adquirits en llengua francesa. Els alumnes que ho desitgin podran certificar els seus coneixements mitjançant els exàmens oficials.

Curs 2018-2019:

edi1819

Descarregar document


activa